Skip links

Om oss

Eia Hageservice startet med full virksomhet høsten 2013 og utfører i dag oppdrag i Stavanger og omegn. Vårt tjenestetilbud består av et bredt spekter hagearbeid inkludert grunnarbeid, grøntarbeid, og vann og avløp samt andre vedlikeholdstjenester. Omfattende graving og opparbeidelse av uteområde kan virke overveldende for mange. Kravet til kontinuerlig vedlikehold er kanskje nok til at mange unngår å investere i hagen de egentlig drømmer om. Med Eia Hageservice på ditt lag kan du legge bekymringene på hylla og legge ansvaret over på oss. Vi sørger for at din hage og ditt øvrige uteområde holder høy standard og tilfører verdi til eiendommen.

Vår omfattende maskinpark består av utstyr av aller beste kvalitet og vi har derfor muligheten til å utføre store og små prosjekter knyttet til generelt grøntarbeid, steinarbeid samt grunnarbeid. Som innehaver av ADK-1 er Eia Hageservice i tillegg sertifisert for legging av både hovedledninger og stikkledninger for vann og avløp. Som kunde er du selvfølgelig garantert at alt arbeid utføres i henhold til etiske og forskriftsmessige retningslinjer. Kunden er vår høyeste prioritet og vi strekker oss langt for å oppnå dine ønskede resultater. Våre kunder kan føle seg trygge på at vi leverer det vi lover innenfor gitt tids- og prisramme.

Vår ekspertise omfatter grunnarbeid inkludert graving, planering og drenering av forskjellig art. I tillegg har vi særskilt ekspertise innen trefelling og stubbefres. Vi har også opparbeidet mange gode samarbeidsforhold med andre leverandører. Dette muliggjør leveranser utover vårt eget tilbud. Blant annet formidler vi tilbud på omfattende hagearbeid, garasjer, sommer- og vinterhager samt varmepumper og lekeplasser. Rennesøy Stein er en av våre samarbeidspartnere som gir oss en unik mulighet til å tilby våre kunder naturstein av alle høyeste kvalitet til private prosjekter. I tillegg er vi forhandler av Eyde Screen som tilbyr markedsledende mobile flatsikteverk. Ta gjerne turen innom Sjøhagen 11 for å se og prøvekjøre Eyde Screens faltsikteverk.

Sist, men ikke minst, tilbyr vi også en rekke produkter til ditt uteområde inkludert singel, grus, jord og bark. Du kan gjerne lese mer om vårt produkttilbud her.

Våre samarbeidspartnere

Struktur betong
Ragnar Svensen AS
Stavanger Natur og Idrettsservice
Rennesøy stein
Byggmester Sagen
Remo AS